Korydallos, Κορυδαλλός, Μαγαζιά, Πολιτισμός, Αγγελίες, ο μεγαλύτερος οδηγός Πόλης

Όροι Χρήσης

Στόχος του korydallos.info

Η δημιουργία ενός διαδικτυακού μέσου που θα προβάλει & θα αναδεικνύει την πόλη του Κορυδαλλού. Έναν ηλεκτρονικό με όλες τις πληροφορίες σχετικά με την πόλη, πολιτισμός, δραστηριότητες, επιχειρήσεις, διασκέδαση κ.α

Το κείμενο που ακολουθεί διευκρινίζει τους υποχρεωτικούς νομικούς όρους χρήσης σύμφωνα με την κοινοτική και ελληνική νομοθεσία. Είναι απαραίτητη η προσεκτική ανάγνωση και η πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των ακόλουθων όρων πριν από την πλοήγηση στις σελίδες και υπηρεσίες του διαδικτυακού μας τόπου.

Το διαδικτυακό site korydallos.info, διατηρεί το δικαίωμα για την προβολή διαφημίσεων εμπορικών προϊόντων και υπηρεσιών, χωρίς να ευθύνεται για τυχόν οικονομικές επιβαρύνσεις από τρίτους.

Ανάλυση υποχρεώσεων επισκεπτών και χρηστών για την ομαλή χρήση και πρόσβαση στο korydallos.info

Κατά την είσοδo των χρηστών, θα πρέπει να τηρείται η απλή διαδικασία εγγραφής μελών με τη συμπλήρωση των υποχρεωτικών πεδίων που εμφανίζονται στην οθόνη του.
Για την λήψη του Νewsletter απαιτείται η συμπλήρωση του πραγματικού e-mail του χρήστη.
Ο χρήστης ενημερώνεται για την επιτυχή εγγραφή με αυτόματη αποστολή ενημερωτικού e-mail στην ηλεκτρονική του διεύθυνση.
Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής του, ο χρήστης αποδέχεται ανεπιφύλακτα του Γενικούς Όρους που απορρέουν από την λειτουργία του διαδικτυακού τόπου.

Σήματα και δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Τα σήματα του διαδικτυακού μας τόπου έχουν κατατεθεί στο Υπουργείο Εμπορίου, και προστατεύονται στην Ελλάδα και διεθνώς από τη σχετική νομοθεσία και τις διεθνείς συμβάσεις. Κάθε χρήση των σημάτων μας οπουδήποτε, οποτεδήποτε και για οποιοδήποτε λόγο απαγορεύεται ρητά.

Όλα τα περιεχόμενα, εικόνες, ήχοι, αρχεία κ.λπ. του διαδικτυακού μας τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και απαγορεύεται κάθε ανάρτηση, κυκλοφορία δημοσίευση, πώληση και ενοικίαση, καθώς και οιαδήποτε άλλη ενέργεια που στοχεύει σε δημόσια ή εμπορική χρήση.

Συμπεριφορά χρήστη

Ο επισκέπτης, από τη στιγμή της πρόσβασής του στο διαδικτυακό μας τόπο, θα είναι αυτός και μόνο αποκλειστικά υπεύθυνος για όλες τις ενέργειες, πράξεις, παραλήψεις, κείμενα, ήχους, εικόνες κ.λπ., που θα προέρχονται από τον κωδικό πρόσβασης και το όνομα χρήστη της επιλογής του.

Συγκεκριμένα, ο χρήστης του διαδικτυακού μας τόπου είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για κάθε περιεχόμενο προσβλητικό της τιμής ή της υπόληψης ή της προσωπικότητας τρίτων, ή περιεχόμενο που παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα τρίτων ή γενικότερα παραβιάζει τον ποινικό νόμο. Εκείνος ευθύνεται για την αποκατάσταση κάθε ζημιάς ή ηθικής βλάβης που τυχόν προκληθεί είτε σε εμάς είτε σε οποιονδήποτε τρίτο από την ανάρτηση ή δημοσίευση οιουδήποτε περιεχομένου.

Σε περίπτωση που ο διαδικτυακός μας τόπος πληροφορηθεί με οποιονδήποτε τρόπο περιεχόμενο που προσβάλλει την προσωπικότητα, την τιμή και την υπόληψη οιουδήποτε τρίτου, και κατά την κρίση του επιφέρει ηθική βλάβη και περιουσιακή ζημιά σε τρίτον, καθώς και παράβαση των προαναφερθέντων κανόνων, δικαιούται χωρίς προειδοποίηση:

  1. Να διαγράψει άμεσα το περιεχόμενο.
  2. Να διακόψει τη λειτουργία του λογαριασμού του χρήστη.
  3. Να λάβει οποιοδήποτε κατά την κρίση του νομικό μέτρο για την αποτροπή της πρόκλησης οιασδήποτε ζημιάς.

Απαγορευμένες χρήσεις

Σύμφωνα με την πολιτική σχολιασμού, την κείμενη νομοθεσία, το σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις, στους χρήστες του διαδικτυακού μας τόπου απαγορεύονται οι παρακάτω χρήσεις:
(Η παράθεση είναι ενδεικτική και όχι περιοριστική.)

  1. Απαγορεύεται η ανάρτηση, δημοσίευση, αποστολή παράνομου, παραπλανητικού, προσβλητικού, υβριστικού, δυσφημιστικού, ρατσιστικού, σεξιστικού περιεχομένου, που συγκροτεί αντικειμενικά προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής, της υπόληψης, των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων, της περιουσίας οιουδήποτε τρίτου προσώπου, προτρέπει ή δικαιολογεί πράξεις που αποσκοπούν ή έχουν ως αποτέλεσμα την αφαίρεση ανθρώπινης ζωής ή περιεχομένου που παραβιάζει τα προσωπικά δεδομένα άλλων.
  2. Απαγορεύεται η ανάρτηση και δημοσίευση περιεχομένου με πορνογραφικό υλικό γενικά, η παιδική πορνογραφία ειδικά ή περιεχόμενο που προσβάλει την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα προστασία των ανηλίκων.
  3. Απαγορεύεται το ανέβασμα αλλοιωμένων αρχείων ή προγραμμάτων που περιέχουν ψηφιακούς ιούς και ενδέχεται να προκαλέσουν πρόβλημα στη λειτουργία του διαδικτυακού μας τόπου ή στη λειτουργία υπολογιστή άλλων προσώπων.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η λειτουργία του σχολιασμού γίνεται σε πραγματικό χρόνο, δίχως προέγκριση σχολίων, καθίσταται αδύνατος ο έλεγχος όλων των μηνυμάτων τη στιγμή που γράφονται. Σε περίπτωση που κάποιος ή κάποια νομίζει ότι το περιεχόμενο ενός μηνύματος πρέπει να διαγραφεί, μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές.

  • Οι χρήστες που διαγράφονται μπορούν να ζητήσουν την επιστροφή τους, αίτημα που θα εξετάζει η διαχειριστική ομάδα.
  • Οι χρήστες που ζητούν από μόνοι τους να διαγραφούν, δηλώνοντας αποχώρηση, μπλοκάρονται και δεν έχουν δικαίωμα να μπουν στο σάιτ. Αυτό αίρεται, εφόσον οι ίδιοι το ζητήσουν και επανέρχονται κανονικά.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται στην Ελλάδα από το Νόμο 2472/1997, (όπως αυτός μέχρι σήμερα έχει τροποποιηθεί και συμπληρωθεί με νεότερους νόμους) και από τις σχετικές κοινοτικές οδηγίες.

Και οι δύο πλευρές (και ο διαδικτυακός μας τόπος και οι χρήστες) οφείλουν να τηρούν απαρέγκλιτα τη σχετική νομοθεσία και ιδιαίτερα τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και χρήσης των προσωπικών δεδομένων.