Korydallos, Κορυδαλλός, Μαγαζιά, Πολιτισμός, Αγγελίες, ο μεγαλύτερος οδηγός Πόλης

Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού

skakistikos-omilos-korydallos

Από το 2002 στην ευρύτερη περιοχή ο Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού, έχοντας στελέχη ικανά και με πολυετή πείρα διδάσκει με το πιο σύγχρονο τρόπο το κορυφαίο πνευματικό άθλημα, το Σκάκι προσφέροντας σε όλους τα οφέλη και τα προτερήματα αυτής της ενασχόλησης.

Το σκάκι συνδυάζει άθλημα - επιστήμη - τέχνη και παιχνίδι με αποτέλεσμα ευχάριστα να μαθαίνεις την σκακιστική θεωρία η οποία αποτελεί μια ολοκληρωμένη φιλοσοφία που σε διδάσκει τον τρόπο αντιμετώπισης ακόμα και των πιο δύσκολων καταστάσεων, πάντα με βάση τις δικές σου ικανότητες που έχουν καλλιεργηθεί με το σκάκι : φαντασία,οξύνοια, μνήμη, προβλεπτικότητα, τόλμη αλλά και εγκαρτέρηση, εγκράτεια, σύνεση, υπομονή, ευγένεια κλπ.

Πως γίνεσαι μέλος

» Ετήσια Εγγραφή : 10 Ευρώ
» Μηνιαία Συνδρομή : 20 Ευρώ
» Μια εγγραφή δώρο (στις εγγραφές αδερφών ή γονέα - παιδιού)
» 130 Ευρώ για 1 χρόνο (με προπληρωμή του ποσού την ημέρα της εγγραφής)

Με την εγγραφή και την μηνιαία συνδρομή γίνεσαι μέλος του Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού, αθλητής του Σκακιστικού τμήματος, προπονείσαι από αναγνωρισμένους προπονητές, συμμετέχεις σε αγώνες, εκδηλώσεις, ταξίδια, ημερίδες, εκθέσεις, καθώς και μπορείς να συνεισφέρεις στην διοργάνωση αυτών, μπορείς να συμμετέχεις δωρεάν στο Πολιτιστικό τμήμα, στο τμήμα Σεμιναρίων και στο τμήμα Φίλων 3ου Προγράμματος και όλα αυτά μαθαίνοντας το αγαπημένο σου παιχνίδι το Σκάκι σε ένα όμορφο και δημιουργικό περιβάλλον. Επίσης με μικρή επιβάρυνση μπορείς να συμμετέχεις στο Τμήμα Μοντέρνων Χορών που διαθέτει ο σύλλογός μας.

Οι προπονήσεις ξεκινούν 1 Οκτώβρη και διαρκούν έως 1 Ιουλίου (9 μήνες). Έρευνες σε πανεπιστήμια του εξωτερικού αποδεικνύουν 50% βελτίωση των Μαθηματικών και της Γλώσσας στους μαθητές οι οποίοι ασχολούνται με το σκάκι.

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 25, (1ος όροφος-έναντι μπαλέτου), 181 20 Κορυδαλλός.
Τηλέφωνο & Φαξ: 210.4954411, (όλες τις ημέρες της εβδομάδας 17:00 - 21:30)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας τις επόμενες ώρες: 6970342182 (what's Up)
Ιστοσελίδα: www.sokoridallou.gr

Πρόγραμμα Προπονήσεων
Δίωρη προπόνηση σε 8 τμήματα όλων των ηλικιών και επιπέδων με 3 προπονητές, Από Τετάρτη έως και Σάββατο 17:00 - 19:00 και 19:00 - 21:00. Κυριακή συμμετοχή σε αγώνες.

Οφέλη
» Καθημερινά ο Αθλητής αντλεί τα οφέλη και τα προτερήματα του Σκακιού αναπτύσσοντας ικανότητες και δυνατότητες πολύτιμες για την ζωή του.
» Ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα αναλόγως προς το επίπεδο και την ηλικία.
» Αναγνωρισμένοι προπονητές με μεγάλη πείρα σε σχολεία και συλλόγους.
» Ανακαινισμένο εντευκτήριο, κλιματιζόμενος χώρος, φυλασσόμενο καθημερινά δημοτικό κτίριο.
» Ευκολία πρόσβασης - κοντά σε γραμμές λεωφορείων και σε υπηρεσίες του δήμου (μπαλέτο, χοροί, ωδείο, Αθλητικός
Οργανισμός, Πνευματικό Κέντρο κλπ.)
» Χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού ( Η/Υ, διαδίκτυο, Projector κλπ ) και της πιο σύγχρονης ελληνικής και ξένης βιβλιογραφίας.
» Μοντέρνα αντίληψη, πρωτοποριακές μέθοδοι, ευχάριστο περιβάλλον.
» Το σκάκι είναι άθλημα που σου δίνει bonus για την είσοδο στα πανεπιστήμια βάση του Αθλητικού Νόμου και ποτελεί Παγκόσμιο Διαβατήριο με το οποίο επικοινωνείς με ανθρώπους που κατοικούν μακριά σου και ομιλούν διαφορετική γλώσσα.
» Ειδικό πρόγραμμα γονέων έτσι ώστε να συμμετέχουν όλοι άνετα στη γνώση οικογενειακώς και τμήμα ενηλίκων διότι το σκάκι δεν έχει ηλικία.
» Διδακτική ώρα 60 λεπτών ώστε με λίγες ημέρες παρουσίας να ολοκληρώνεται το σχεδιαζόμενο προπονητικό πρόγραμμα.
» Συμμετοχή σε πρωταθλήματα, κύπελλα, τουρνουά, Ελληνικά και Διεθνή είτε ομαδικά είτε ατομικά. Διοργάνωση εκδηλώσεων, εκθέσεων και αθλητικών αγώνων
» Γίνεσαι μέλος της Μεγάλης Σκακιστικής Οικογένειας με 40.000 εγγεγραμμένους σκακιστές και σκακίστριες από όλα τα μέρη της Ελλάδος.
» Δημιουργοί του προγράμματος Σκάκι στα Σχολεία στον Κορυδαλλό, συνεργασία με συλλόγους Γονέων κ Κηδεμόνων και άλλους φορείς. Προπονήσεις Σκάκι σε Πειραιά, Κερατσίνι - Δραπετσώνα, Νίκαια - Ρέντη, Χαιδάρι και Αγία Βαρβάρα.

Αρχική Ο Κορυδαλλός Σύλλογοι / Σωματεία Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού